e-mail: Кадър: БТВКандидатите за депутати от Има такъв народ и Продължаваме

...
e-mail: Кадър: БТВКандидатите за депутати от Има такъв народ и Продължаваме
Коментари Харесай

Любомир Каримански и Асен Василев: И хората с антитела трябва да получават зелени сертификати

e-mail: 

Кадър: БТВ

Кандидатите за депутати от " ИТН " и " Продължаваме промяната " - Любомир Каримански и Асен Василев, се оповестиха за това и хората с антитела да получават зелени документи, без значение дали имат ваксина или формален документ, че са преболедували Ковид.

" Начинът, по който се вкара това със документите, беше от през днешния ден за на следващия ден и хората нямаше по какъв начин да реагират. Математиците още от края на август предвидиха, че ще има пик. Трябваше да има временен интервал до този документ, тъй че всички тези механизми да бъдат задействани. Също по този начин антителата трябваше да влязат в това да има право за зелен документ. Ще напомня и нещо друго - за мен е незаконно безгрижие, че обещаните 14 000 часа IT труд, които ГЕРБ оповестиха на конференция преди година, не бяха употребявани. На този стадий локдаун не е решение ", сподели Каримански от Има Такъв Народ в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Въвеждането на зелени документи е по-добре от локдауна. Със зелен документ бизнесът може да продължи да работи, въпреки и с по-малко клиенти. Нашето предложение обаче е и всички хора, които имат антитела, защото са преболедували, също да могат да си извадят такива документи. Има задоволително медицински причини в интерес на това хората, които имат натурален имунитет, може би не за 1 година, може единствено за 1-2 месеца да е, само че да получават подобен документ. Медицината споделя, че концепцията е не е който е имунизиран, а който има имунитет. Проблемът с антителата е, че не се знае какъв брой този имунитет ще бъде резистентен във времето. Но хората с антитела, срещнали се с ковида, са 1,5 милиарда българи ", сподели Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР